Skip links

Foredrag

Pernille Tranberg tilbyder to foredrag på dansk og engelsk.

DATA DEMOKRATI & DATAETIK

Modsat Kinas ‘datadiktatur’ og USAs ‘datamonopoler’ arbejder vi i Europa på et ‘datademokrati’. Privatliv og individets ret til at kontrollere egne data er på vej til at blive et vigtigt konkurrenceparameter i virksomheder og altafgørende for tilliden også i den offentlige sektor. Dataetik er et samfundsansvar lige som det at være grøn.

Hør hvad dataetik er, få en stribe gode og dårlige eksempler på dataetik og individuel datakontrol og få tips til dataetiske værktøjer og tjenester, du og din virksomhed/organisation selv kan bruge og få et indblik i, hvad borgerne/forbrugerne egentlig tænker om data.  Sig til hvis du ønsker særlig fokus på fx offentligt sektor, AI, IOT eller Smart Cities.

Du finder mere om dataetiske principper her.

 

DATAFORSTÅELSE & DIGITALT SELVFORSVAR

Dette foredrag er målrettet individer – teens såvel som medarbejdere. Få nogenlunde kontrol over dine digitale fodspor. Forstå datatidsalderen og fordele og især ulemper ved big data, data analyse, dataforudsigelser og kunstig intelligens. Hvorfor bør du passe på din identitet og dit omdømme online – hør hvad konsekvenserne har været for dem, der ikke passede på. Hvilke værktøjer, kan du bruge for at beskytte og optimere på din digitale identitet, for det handler ikke om at lade være, men om at være smart med dine data.

Alle værktøjer findes her.

📧 mail@digital-identitet.dk
📱0045 2266 9932

Hun har holdt foredrag, kurser og workshops  for TedXOxford, South by Southwest, MyData, Rabo Bank, Novartis, Mobile World Congress, Skatteministeriet, Forbruger- og konkurrencestyrelsen, Erhvervministeriet, Esbjerg og Gribskov kommuner, Erhvervsministeriet, Kombit, Kræftens Bekæmpelse, Læringsfestivalen, Skolelederforeningen, Akademikerne, Kommunale IT Chefer, HK, IDA, F5-netværket, ITU, DTU, CBS og Groupcare.